Her tanesinde aynı emek, aynı lezzet…

İyi bir natürel sızma zeytinyağı; zeytin meyvesinin taze tat, koku ve aromasını içermelidir. Zeytin meyvesinin hasat zamanı ve hasat yöntemi, meyve ve zeytinyağı kalitesini etkiler. Hasat yöntemleri ise meyve zedelenmesi ile yakından ilişkilidir. En uygun hasat yöntemi ise, elle zedelemeden yapılan hasattır.

Zetay, tamamen elle hasat yöntemiyle ve henüz olgunlaşmamış, yeşil ama en elverişli döneminde olan Memecik Zeytini’nin erken hasadından üretiliyor. Elle hasat yöntemi kullanılan Zetay’da zeytin meyvesi zedelenmeden, toprağa değmeden ve doğal niteliği bozulmadan toplanıyor. Böylece, Memecik zeytinin kendine özgü enfes tadı ve kokusu en uygun zamanda üretim sürecine dahil oluyor.