Ortalama 3-4 saat içinde üretim ayrıcalığı…

Zeytin bir meyvedir. Zeytinyağı ise bir meyve suyudur. Bu nedenle zeytinler toplandıktan sonra en fazla 24 saat içinde sıkılarak zeytinyağı haline dönüştürülmelidir. Aksi halde içindeki polifenoller (yararlı sağlık bileşenleri) yok olur. Zetay'da zeytinler toplandıktan 3-4 saat içinde sıkılır ve bu sayede polifenol içeriği çok yüksektir. Zeytin meyvesinin özgün tadı, kokusu, aroması,ve yağ kalitesi olduğu gibi muhafaza edilmiştir.

Yılda 30.000 litre erken hasat natürel sızma zeytinyağı üretme kapasitesine sahip olan Zetay üretim tesislerinde herhangi bir kimyasal madde kullanılmadan, fiziksel yöntemlerle sıkma ve ayrıştırma işlemi yapılır. Böylece ortaya lezzetiyle ve kalitesiyle tüm dünyayı mest eden nefis bir zeytinyağı çıkmaktadır.



Doğanın saf kalitesi uzman ellerde.

Gıda güvenliği standartlarının en üst düzeyde korunduğu tesislerde ve havayla temas etmeyen paslanmaz çelik tanklarda soğuk sıkım tekniğiyle üretilen Zetay, benzersiz lezzetiyle damağınızı taçlandırıyor. Azot gazı altında saklanmış, ışıktan ve oksijenden uzak şekilde şişelenerek; vitamin, aroma, polifenol ve antioksidan içeriği yüksek bir natürel sızma zeytinyağı elde ediliyor. Hasattan tüketiciye ulaşana kadar geçen tüm süreçlerde kalite kontrol faaliyetleri, ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi çerçevesinde planlanıyor ve sürekli geliştiriliyor.